Колеги имам проблем с отварянето на предния капак,сякаш жилото се е разтегнало,дърпам лоста докрай и неще,разгледах жилото и при двете места дето се захваща няма за регулиране,когато успях да отворя капака,подложих 2-3 шайби и временно проблема изчезна но днес пак ми направи проблем и вече неще да се отваря изобщо.Някой имал ли е такива ядове?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с отварянето на предния капак
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеВъзможно е жилото да е изпуснало..пробвай да отвориш капака отпред от решетката по някакъв начин и тогава виж какво е положениетоAlfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Аз съм имал такъв проблем след като ми боядисваха капака преди време. Отидох в сервиза, онзи барна някаква регулировка с едно гаечно ключе и после пак почна да се отваря, но не съм го гледал какво точно пипа_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеАз съм имал такъв проблем след като ми боядисваха капака преди време. Отидох в сервиза, онзи барна някаква регулировка с едно гаечно ключе и после пак почна да се отваря, но не съм го гледал какво точно пипаAlfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Comment
-
И моя запъва чат пат но като издърпам лостчето в по-десния край и се отваряИначе недай си Боже да спре да се отваря нацяло - кофти
Comment
-
Май разбрах от каде идва проблема,и как се регулира.
На предната греда има 2 гумени тампона който се регулират,моя единия се скъса и явно за това се получава издънката.Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Comment
Comment